Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 9 de març de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL FEMENÍ A - BM POLINYA

 CH RIBES  22 – BM POLINYA 14 
Avui les noies del HRIFA ens han regalat alguns dels millors minuts de joc de la temporada, amb una defensa que a estones ha tocat la perfecció davant d'un Polinyà que es desesperava. Als 5 minuts de partit les nostres anaven 4 a 0, amb dos avisos de joc passiu per les visitants. Després del temps mort, demanat per l'entrenador del Polinyà, han reaccionat i el partit s'ha tornat més igualat. El final de la primera part ha acabat amb un 8 a 4 per les nostres.Durant el segon temps les rivals s'han posat les piles, mentre que les locals s'han relaxat un pel, el que ha provocat que, cap el minut 15 reduïssin l’avantatge a tres gols. Les ribetanes han reaccionat millorant al seu joc defensiu, que unit a una tàctica rival més oberta per mirar de remuntar el partit i l'efectivitat en l'atac de les locals, ha donat un resultat parcial del segon temps de 14 a 10.

Les claus: la defensa, un joc d'equip molt cooperatiu, les extrems que ja són un altre punt fort de l'equip i una porteria que en el pitjor dels casos era un cadenat.

Felicitats a tot l'equip, míster inclòs, que esteu fent una feina fabulosa, i també per la persistència després del partit de la setmana passada, que enlloc de fer-vos davallar, sembla que us hagi donat ales.Vols veure les imatges?