Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 16 de març de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL FEMENÍ B - COOP. SANT BOI B

CH RIBES 15 – COOP. SANT BOI B 15

El partit d’avui tot i que ha acabat en empat, ens ha deixat regust de derrota. En la primera part les noies han sortit molt atentes i fortes en defensa alhora que molt encertades en atac. El joc tenia bon ritme. El resultat s’ha mantingut molt igualat fins al minut 10 de la primera part, on hem començat a agafar avantatge acabant la part amb un 11 - 6.


En la segona part, la defensa ha estat igual d’intensa i solvent que a la primera, però els atacs no acabaven al fons de la xarxa amb tanta facilitat. La diferència al marcador s’anava reduint perillosament i han arribat els nervis, les targetes grogues, expulsions,…Al final l’equip rival n’ha tret un empat, i sort que el temps de partit s’ha esgotat!
La concentració, l’estrès del partit, el control dels nervis, aconseguir aïllar-se de la pressió de la graderia...tots aquests factors formen part del creixement de les noies com a jugadores. En aquest partit, s’ha vist que tenim un factor més treballar. Que per aconseguir un partit, no fa falta només una bona forma física, una bona defensa, un bon atac....també ens fa falta maduració i control.