Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 22 de març de 2013

CRONICA CASTELLDEFELS - CH RIBES INFANTIL FEMENÍ A

CASTELLDEFELS 23 - 14 CH RIBES

El partit jugat aquest mati no surt de la tònica predominant aquesta segona volta de la competició, en la que a casa juguem molt be i fora no acabem de funcionar en atac i/o en defensa. Aquest fet, unit a la superioritat de l'equip de Castelldefels han estat suficients per tombar les nostres noies, que no s'han trobat be al camp de joc en cap moment. 

Això va propiciar arribar al final de la primera part amb un 15 a 5 per les de Castelldefels que augurava un partit massa desequilibrat.

Però res més lluny del que finalment va passar durant el segon temps, molt més igualat, en el que malgrat la incomoditat de les ribetanes, que no acabaven de mostrar el que saben fer, la defensa va funcionar prou bé com per plantar cara dignament a un Castelldefels que es va relaxar, guanyant les nostres nenes la segona part amb un parcial de 8 a 9.

Aquest equip ha millorat moltíssim però encara estem lluny del nivell de joc de les capdavanteres a la classificació... ara, que si ens aixequem ben d'hora i treballem...TOT ARRIBARÀ!!!!