Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 3 de febrer de 2013

II TORNEIG DE SANT PAU

AVUI S'HA CELEBRAT AL PAVELLÓ DE RIBES EL II TORNEIG DE SANT PAU. 


La selecció d’equips convidats en combinació amb els equips del nostre Club ha donat com a fruit un matí d’apassionant handbol gràcies a uns partits molt competitius. Des d’aquest escrit, volem agrair als equips convidats la seva assistència i l’esportivitat demostrada dins i fora de la pista de joc.
La programació prevista ha començat puntualment amb el partit de l’infantil femení B contra el CE Vilanova. Donat que aquests dos equips han estat  en el mateix grup a la lliga, es tenen ben presses les mides, i el partit ha estat molt igualat, tant que s’ha hagut de decidir el guanyador ja fora del temps de partit. La victòria s’ha decantat cap al Ribes, com hagués pogut decantar-se cap al Vilanova. 

És un plaer veure jugar dos equips tan igualats i seguir el partit amb emoció fins al final.

La jornada ha continuat amb l’infantil femení A i l’Igualada. Amb moltes ganes de guanyar l’equip local ha posat la directa i des del primer minut han anat avançades en el marcador. L’Igualada ho ha lluitat molt, però no ha pogut fer res contra unes noies que posen a la pista de joc tot el que saben més una gran dosi de complicitat entre elles.

Després ha estat el torn de l’infantil masculí i BM La Roca. Tots els jugadors, dels dos equips, van treure el millor que porten a dins fent jugades magistrals. Això ho van patir les defenses que res podien fer davant el bon joc d’atac desplegat. A la mitja part, avantatge per La Roca. La segona part va tenir la mateixa intensitat que la primera però, amb mes aplicació defensiva per part del Ribes que quan va agafar avantatge ja no la va deixar fins el final. Gran partit d’handbol gaudit a la pista i a la graderia.
Arribat el torn dels cadets, el masculí s’ha afrontat a BM La Roca Inf.A. un equip molt dur on els nostres jugadors no han pogut fer res per endur-se la copa del torneig. La velocitat del joc que ha imposat l’equip visitant ha donat molt d’espectacle a la jornada però els nostres no l’han pogut seguir.

Per tancar la jornada el cadet femení s’ha posat davant del CE Vendrell. Tot i que el partit ha estat igualat al principi, poc a poc l’equip convidat ha anat agafant distància i ha guanyat amb comoditat, encara que les noies del Ribes ho han lluitat molt bé fins al final.
Entre partit i partit, es va produir l’entrega de trofeus de segon i primer classificat de cada categoria i es van lliurar medalles per tots els participants. L’infantil masculí va tenir l’honor de rebre el trofeu de mans del Regidor d’Esports de l’Ajuntament, el Sr. Manuel Colorado. La resta d’equips van rebre el trofeu de mans del Director Esportiu del nostre Club.Tots els jugadors e inclús la graderia van poder assaborir a mig matí un sabre de Sant Pau típic de la nostra Festa Major.En resum, una diada de bon handbol, on els jugadors de les diferents categories prenen contacte i es veuen les cares. El mateix podríem dir de les famílies. I es que en un dia com aquest, el de menys és el resultat dels partits.