Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 12 de febrer de 2013

CRÒNICA PARTIT 9 FEBRER: HRIFA - SANT JOAN DESPÍ


LES NOIES DE L'INFANTIL FEMENÍ A HAN PLANTAT CARA EN UN PARTIT DISPUTADÍSSIM.
Disputadíssim partit entre les l'equip del Ribes i les del Sant Joan Despí, en el que el marcador final no fa cap justícia al desenvolupament global del partit. Igual que contra les noies de La Roca la setmana passada, les locals van sortir molt actives en defensa però més obertes, posant en seriosos problemes les visitants, que creien que aquest seria un partit de pur tràmit. Les nostres noies han plantat cara a la primera part, arribant al descans amb un 6 a 5 pel Ribes.


Els primers 15 minuts de la segona part també han estat molt igualats amb un cert domini de les ribetanes, que s'han arribat a posar 3 gols per sobre, però el Sant Joan Despí ha decidit treure rèdit de la seva "experiència" i joc dur, que ha provocat la desconcentració de les jugadores i una davallada en el joc per arribar al final del matx amb derrota de les nostres. Cal prendre nota que jugar contra clubs d'aquesta categoria requereix certa fortalesa psicològica i no deixar-se portar a l'hort.

L'Infantil Femení A comença a creure en les seves possibilitats i a demostrar que pot molt més del que creu. Només cal una mica més de sang freda.