Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 24 de febrer de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL FEMENÍ A - OAR GRÀCIA

CH RIBES 23 - OAR GRÀCIA 11

Els quatre flocs de neu caiguts de matinada han presagiat una estupenda jornada de handbol per l'equip Infantil Femení A. Avui l'afició ha pogut constatar que l'espectacular millora en el joc d'aquestes noies no és flor d'un dia i que els progressos són assimilats a una velocitat impressionant.
Les nostres nenes han sortit un xic estabornides però enseguida han agafat la iniciativa amb un efectiu atac i millor defensa, bon joc de pilota i poques errades. Final de la primera part: 12 a 6.
La superioritat de les locals s'ha mantingut també durant la segona part, en la que després d'uns primers 5 minuts una mica desorganitzats han retornat al seu joc contra un OAR que no s'acabava de trobar a gust i errava molt de cara a porteria gràcies a una defensa de les ribetanes molt activa. Atac de les nostres amb força pals, com les visitants, però malgrat tot molt superior. Resultat del segon temps: 11 a 5.

Felicitar les noies del Gràcia per la seva esportivitat i la seva afició, sempre educada. Igualment, un arbitratge impecable. I sobre tot, a les noies de Ribes Infantil A, que no han defallit i ara comencen a veure els resultats dels seus esforços i sacrificis, malgrat es veia venir després del joc mostrat als darrers partits.

FORÇA RIBES, I CONTINUEU AIXÍ!!!