Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 24 de febrer de 2013

CRÒNICA CH RIBES CADET FEMENÍ - CEACA TÀRREGA

CH RIBES 15 - CEACA TÀRREGA 21


L'equip cadet femení s'ha tingut que reforçar aquest matí amb la presència de quatre jugadores de l'infantil A (l'Ariadna, La Maria, l'Elena i l'Anna). Fins a la meitat de la primera part, el resultat ha anat molt igualat. 
Les noies eren fortes en defensa i ràpides i força encertades en atac.


Després d’un temps mort sol·licitat per l’equip visitant, el partit ha canviat i s’han posat per davant del marcador arribant al descans amb un 6 – 9.
El Tomàs ha redirigit la tàctica amb noves instruccions durant el descans. Al posar-les en pràctica les noies ens han fet somiar amb la remuntada però finalment no ha estat possible. El partit ha esta molt lluitat fins al final.
Tot i els reforços de les quatre infantils a l’equip cadet, el partit ha estat a un bon nivell de joc. Les noies s'han vist amb molta complicitat a les jugades, i es que el fet de compartir un dels entrenaments setmanal dona aquests fruits que val la pena aturar-se i observar-los quan es presenta l’oportunitat de fer-los florir. Bon partit de les infantils...bon partit de tot un EQUIP, amb un sol objectiu: GUANYAR.