Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 4 de gener de 2013

SORTIDA PALAU BLAUGRANA


SORTIDA AL PALAU BLAUGRANA


El dissabte dia 10 de novembre Junta, cos tècnic, jugadores i acompanyants vam estar convidats al Palau Blaugrana per veure en acció als jugadors d’Handbol del primer equip que jugaven en lliga Asobal amb el Fraikin BM Granollers.
L’autocar enfilava camí del Palau sobre les 16’20 h. Molt aviat, sabent que el partit començava a les 18’30h, i es que hi havia algunes sorpreses previstes que desconeixien pares i jugadors/es.
La primera grata sorpresa va ser l’aparició d’una bossa de “xuxes” i uns pins al pujar a l’autocar. Quina bona pensada! El viatge d’anada els nanos van estar una bona estona entretinguts menjant e intercanviant!

A l’hora prevista es va arribar al Palau. Sense cap incidència es va fer el repartiment de les entrades a les famílies i les nanos es van preparar a l’entrada. Una hora abans del partit, puntuals, van aparèixer els representants del Club per donar als nanos la segona sorpresa prevista: jugadors i entrenadors es fan fer fotografies amb els jugadors del primer equip del Barça.

Les localitats estaven molt prop de les banquetes i en la primera part, vam tenir “a tocar” als jugadors del Barça. Durant el partit, jugades de primer nivell, aturades espectaculars, boles que volen i jugadors que patinen pel terra van ser les delícies dels assistents.

Les noies de l’infantil femení A i B barrejades, formant dos equips un de blanc i l’altre de vermell preparades per saltar al camp a la mitja part per fer una petita demostració del seu bon joc. En finalitzar la primera part, salten al camp i es troben.....UNA VACA! Sorpresa, sorpresa...per tots !! El patrocinador ens va prendre uns minutets de partit. Les noies van poder fer el que s’esperava d’elles: una mostra del joc jove, de la cantera de l’esport.

Què més us puc explicar? que el Barça va guanyar, que a la graderia hi havia personatges públics que tots vam poder veure, i els més agosarats inclús fotografiar-se, que vam tenir inclús un ensurt amb la intervenció dels sanitaris que sortosament no va estar res greu. Però potser el que no sabeu és que l’excursió va mobilitzar a quasi 200 persones! Un esforç organitzatiu molt important.

La Junta del Club volem agrair al FC Barcelona la cessió de les invitacions, el tracte rebut i les deferències que van tenir amb els nostres esportistes. Les proves gràfiques que van captar les càmares quedaran per la historia del Club i a les memòries de tots els presents. Però no és només això, l'excursió de dissabte va ser una excusa perfecte per demostrar que el Club Ribes no són només els entrenaments i el partidet de dissabte. Darrera d'una convocatòria d'aquesta categoria on s'apleguen tots els equips del Club es fomenta la relació entre les famílies i entre els propis nois i noies dels diferents equips. És l'excusa que "fa fer Club". I són les accions desinteressades com aquestes les que fan que el FC Barcelona sigui més que un club.