Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 3 de desembre de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 1 DESEMBRE INFANTIL FEMENÍ

CHRIBES INFANTIL FEMENÍ B 20 – 19 CE VILANOVA I LA GELTRU

L’infantil femení B ha jugat a casa contra el Vilanova. Hem guanyat 20 - 19. Un partit vibrant i molt emocionant fins l’últim minut és el que ens han fet viure aquestes noies avui. En el parcial de la primera part: 11 – 11. I es que el Vilanova no ho ha posat fàcil, plantejant una defensa individual molt avançada al mig camp. Però les nostres noies seguint les instruccions de l’Eloi han sabut aguantar la pressió, esquivar la defensora i tirar a porteria. Amb més o menys encert, però la majoria de les jugades acabaven amb tir a porta. Aquest era l’objectiu i al final els encerts han estat suficients per guanyar el partit.
En els atacs el Vilanova s’ha trobat amb una línia defensora molt solvent, amb unes noies convençudes de que podien aturar els atacs, i amb una portera, la nostra Xtell, un cop més súper eficient. I què dir de l’arbitratge !!! un luxe !!! un autèntic “col.legiat” en potència, vell conegut i estimat per les nostres noies. Genís, pel proper arbitratge et regalem un xiulet que no faci galls i que soni amb la merescuda autoritat.
Amb aquesta victòria l’equip ha aconseguit col·locar-se a la segona posició de la classificació del seu grup demostrant-se a elles mateixes que treballant als entrenaments i atenent al míster poden pujar més amunt en la classificació.