Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 18 de desembre de 2012

CRÓNICA 15 DESEMBRE INFANTIL MASCULÍ


H. SANT BOI 9 - 28 CHRIBES INFANTIL MASCULÍ

Encara que el resultat final sigui contundent, el partit no va ser gents fàcil. Cal destacar tres factors d’aquest partit:

1 – El nostre equip va jugar amb una marxa de menys. Les transicions eren lentes i les jugades d’atacs molt previsibles donant fruit a intercepcions per part dels rivals.
2 – EL Sant Boi  va sortir amb molta empenta i va jugar amb molta força i l' arbitratge va ser més permissiu amb al rival que amb nosaltres.
3 – La gran actuació dels dos porters del Handbol Ribes.  Els Marc van aturar tot el que tiraven els contraris. Fins a quatre penals van aturar del set assenyalats en contra (per cap a favor).
El començament del partit va estar ple d’errades per part dels dos equips agafant una avantatge de 5-2 el Ribes als deu minuts de partit. Llavors, els nostres van agafar mes ritmes i es van anar al descans amb un 13-6 a favor.
A la segona part els nostres van mantenir el ritme, amb una bona defensa i van ampliar la diferència fins al 28-9 final. Cal destacar que els 3 gols rebuts en aquesta part van se des de els 7 metres i una vegada mes, l’equip rival no arriba als deu gols.
Propera setmana partit de màxima rivalitat enfront el Vilanova amb el liderat en joc. No falteu al Pavelló de Ribes per gaudir de bon handbol.