Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 12 de novembre de 2012

CRÒNICA CAP DE SETMANA 10 I 11 NOV. INFANTIL FEMENÍ B

CHRibes Infantil Femení B 19 – 23 EH Cooperativa Sant Boi B

Aquesta setmana l’infantil femení B ha jugat a casa. El resultat: 19 – 23.
El resultat del partit, fa del tot justícia al que ha passat al camp. El resultat del primer temps: 7 – 11. El resultat del segon temps: 12 – 12. I es que les noies han començat una mica desendollades, despitades, desconcentrades.... i han anat agafant el ritme del joc alhora que el partit avançava.
Al final, un EQUIP de noies totalment concentrades, endollades i motivades han evitat que la diferència de la primera part augmentés i justament han estat aquests 4 gols els que han acabat decantant el partit.
Aquestes noies tenen molt de potencial i avui ho han demostrat. S’han afrontat a un equip en la seva majoria format per infantils de segon any, i han d’estar molt, molt contentes del resultat obtingut. I es que el resultat del partit s’ha de valorar conjuntament amb la qualitat de l’equip rival. I aquest d’avui, no era un rival fàcil per les nostres noies.
Tot i el resultat: noies, ha estat un bon partit. L’equilibri de les forces entre els dos equips ha provocat un joc molt emocionant. Dels partits que agrada veure. Que tot i estar perdent, hi ha hagut moments en que ens heu convençut de que es podia guanyar !!!! La propera vegada que això passi, li demanarem a l’àrbitre que no xiuli el final del partit tan aviat !