Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 21 d’octubre de 2012

CRONICA IFA I FOTOS PARTITS 20 OCT

H. SANT JOAN DESPI A 24 - 14 CHRIBES INFANTIL FEMENÍ A


Tercer partit de Lliga Catalana per les ribertanes a casa del Sant Joan Despí, un altre dels equips que la temporada passada van quedar molt però que molt ben possicionats a la lliga catalana. Les nostres jugadores van sortir menys cohibides que en els dos partits anteriors, i malgrat la fluixera dels primers minuts del matx, la pàjara no va ser ni de lluny tan important i aviat van anar entrant al partit. Les locals van fer una molt bona defensa sense donar espais, i a les jugadores del Ribes els hi costava molt arribar amb claretat a la porteria rival.
La primera part va quedar en un 14 a 5 per a les locals.
Com ens tenen acostumats, la segona part va anar d'un altra manera, amb una millora important del joc, amb moltes més idees, i vam poder gaudir de molts bons moments amb bones assistències i joc intern, el que unit a una defensa local més oberta va igualar molt el nivell del partit, quedant un parcial de 10 a 9.
 La feina que està realitzant aquest equip és més que encomiable i no pòdem fer més que felicitar-les per la seva esportivitat, per lluitar fins el final i no tirar la tovallola. Acabades d'aterrar en la màxima categoria, sabiem que les coses no serien fàcils, el que unit a un calendari molt dur pels primers partits podria donar lloc a caure en el desànim: ben al contrari, les nostres noies estan aprofitant per creixer tant en el seu joc com per madurar com a persones. No dubteu que tota la feina que esteu fent donarà els seus fruïts. MOLT BÉ EQUIP!!!