Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 5 d’octubre de 2012

CRÒNIQUES PARTITS CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ A

H. CORNELLÀ ALMEDA 9 - 11 CHRIBES INFANTIL FEMENÍ A

Hem hagut de matinar aquest plujosíssim dissabte per jugar el primer partit d’una eliminatòria trascendental per la notra temporada contra un Cornellà-Almeda que estava disposat a intentar-ho també: entrar a la lliga absoluta catalana infantil femenina. I com dignes rivals, han plantat cara.
Els nervis eren a flor de pell en les jugadores d’ambdós equips, el que s’ha notat en la gran quantita d’errors no forçats i poc encert de cara a porteria. Però totes han estat fortes en defensa, un dels punts clau del Cornellà, i en el que el Ribes ha progresat de manera molt important.
Així, capejant els nervis en atac i fent un treball de contenció excel·lent en defensa, hem arribat a la mitja part amb un 4 a 6 per les nostres que dona idea de l’igualtat de forces ala canxa.
La segona part ha estat més del mateix, encara que els nervis s’han calmat una mica i s’han pogut lligar unes quantes jugades de molta qualitat per les notres. El Cornellà, però, també anava més relaxat i enxufat, arribant al minut 12 de la segona part a un 8 a 8 que no ha tret del seu lloc a les del Ribes. La reacció de les ribetanes ha arribat ràpidament, colocant el marcador final en un 9 a 11 en uns 10 minuts finals molt intensos.
Felicitar a les jugadores d’ambdós equips, que han sabut fer una feina de defensa estupenda i han capejat els nervis amb força encert. L’eliminatòria no està ni molt menys decidida: demà dia 30 de setembre jugaran el partit de tornada aquí Ribes, i la diferència de dos gols a favor de les locals no permetrà cap mena de relaxació davant unes rivals que sabem potents i tossudes.CHRIBES INFANTIL FEMENÍ A 14 - 11 H. CORNELLÀ ALMEDA

A petar es van trobar les jugadores del HR i del Cornellà-Almeda el Pavelló de Ribes en un matx que prometia molta emoció ara que, malgrat la victòria a casa de l’Almeda, el marge no era prou gran com per respirar tranquiles... ni molt menys!!! i és que el Cornellà va exhibir una defensa fèrrea i ben tancada que va fer la vida impossible a les nostres noies, que un cop i un altre intentaven diferents jugades sense aconsseguir arribar amb claredat a la porteria contrària. Les ribetanes, però, també van saber defensar bé la seva porteria: les visitants també s’estavellaven un cop i un altre contra una defensa quasi inexpugnable. Els nervis, es notava, estaven a flor de pell en ambdós equips. El marcador al final de la primera part ho deia tot: 4 a 6 per a les visitants.

A la mitja part la feina d’anàlisi de les del Ribes amb l’entrenador per veure com obrir la defensa rival, unit a l’automotivació que es van injectar, van donar lloc a una segona part ben diferent: les nostres es van anar relaxant i trobant el seu lloc a la canxa, provant d’obrir forats en la defensa rival segons les indicacions del míster i van començar a mostrar el seu joc intel·ligent, d’equip ben coordinat i vibrant, donant-li la volta al marcador. Durant el segon temps les nostres van marcar 10 gols contra els 5 del Cornellà, embogint a tota l’afició que les acompanyavem.

 Finalment el marcador va quedar 14 a 11 per a les del Handbol Ribes, amb invasió final del terreny de joc per part dels seguidors i manteo de l’entrenador inclòs.

 Volem agraïr a tot el públic, amics i jugadors del HR el suport que van donar a les nostres noies...moltes gràcies!!!!

 Aquesta victòria, sumada a la del partit d’anada a Cornellà del dissabte 29 dóna dret a les les nenes de l’Alexis a jugar en la Lliga Catalana, màxima categoria en la que poden jugar els equips infantils aquí a Catalunya. 

 Moltíssimes felicitats a tot l’equip i visca el Handbol Ribes!!!