Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 8 d’octubre de 2012

CRÒNICA 6 OCTUBRE INFANTIL FEM. A

CHRibes Infantil Femení A 17 - 24 Les Franqueses

Primera lliçó avançada de handbol van rebre les nostres noies de l'equip de Les Franqueses en un partit de sabiem molt difícil però en el que les nostres van sortir sense complexos a jugar contre les campiones de Catalunya la passada temporada, un equip que ho va guanyar quasi tot. El joc de les visitants va ser ràpid, vibrant, amb ajudes constants i moltíssima precisió, lluint la seva superioritat tècnica front les noies del HR que van fer una bona feina en defensa i una millora important en l'atac respecte al partit contra el Cornellà de la setmana passada, sobre tot durant la segona part.Els primers minuts del matx van ser durs, obrint el pastís les vallesanes amb un parell de jugades assajades que van descolocar les nostres nenes, agafant així comoditat a la canxa davant un HR que intentava trobar el seu joc i pendre-li la mida a Les Franqueses sense perdre els nervis, cosa que van aconsseguir quasi tot el temps. La mitja part, però, el marcador reflectia la superioritat de les visitants amb un rotund 7 a 16.

La bona feina d'anàlisis feta durant el descans va donar però els seus fruits i les nostres, ja més assentades a la pista i amb ganes de tirar endavant amb el matx, van sortir amb noves idees i una mica més de precisió. El partit es va equilibrar força i les ribetanes es van ficar de ple al partit, amb un parcial durant la segona part de 10 a 8 per a les nostres.

Felicitar Les Franqueses pel seu joc elegant i tècnicament espectacular, tota una lliço de bon handbol. A destacar en les jugadores del HR: la seva inteligència i flexibilitat per adaptarse a un nivell de joc molt superior al del Consell, la seva perseverància i coratge i la seva estupenda forma física, molt superior a la de les visitants.