Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 7 de juny de 2012

CHRIBES JUANIN GARCIA AL TOP 4 DE PRIMERA CATALANA

DOS PARTITS, DUES PRORROGUES, UN TOP-4 D’UNA GRAN INTENSITAT I UNA SENSACIONAL TEMPORADA DEL CHRIBES “JUANIN GARCIA “

El HRJG perd a semifinals desprès d’un meravellós partit i una prorroga davant La Garriga per 34-40  i al dia següent aconsegueix el tercer lloc del Top-4 desprès de guanyar en un partit disputadíssim i una prorroga al   Gavà per 38-39

Semifinal    
La Garriga 40 Handbol Ribes 34  ( prorroga )

Aquest cap de setmana ( 2 i 3 de juny ) a la Localitat de la Garriga s’ha celebrat el Top-4 de la 1ª Catalana d’Handbol infantil per tal de perfilar els quatre primers d’aquest divisió.
El nostre equip es va enfrontar en semifinals a l’equip favorit ( La Garriga ) que a més comptava amb el factor camp a favor.
Possiblement hagi estat un dels partits més  competits que ha tingut el nostre equip  on es mostra la gran evolució feta i la temporada tan brillant realitzada.
El treball defensiu del CHRJG va ser impressionant i  el plantejament defensiu donava els seus fruits ja que al minut 12 el marcador era 5-5.
La dificultat que teníem en atac, sigui per errors propis o per la bona defensa de La Garriga impedia que a aquestes alçades del partit no tinguéssim un còmoda victòria parcial al marcador.
Una sèrie d’errors a l’hora de taponar al lateral dret i als extrems va suposar anar al descans amb un 12-10 en contra.
La segona part havia de ser vital ja que posava a prova a l’equip havent d’anar amb el marcador en contra i el rellotge a favor del contrari.
Uns errors defensius només començar van propiciar uns contracops que ens deixaven 16-13 en contra.
L’equip en cap moment va baixar els braços i una millora en els contracop i la defensa ens propicien al minut 13 posar-nos solament 23-22 en contra i tornant al 3-2-1.
Entrem a una fase de gran igualtat en la que es produeixen errors d’atac que ens haguessin posat  en una millor situació i que a manca de 3 minuts i amb un desavantatge de 28-27 ens obliga a passar a una defensa individual.
A manca de 22 segons i amb possessió de pilota per la Garriga amb 30-29  l’equip roba una pilota  que proporciona el 30-30 a l’últim segon.
La prorroga de dues parts de cinc minuts cal analitzar-la al marge del que va ser el partit.
La manca d’experiència, la dificultat  que suposa  gestionar  unes emocions viscudes, va suposar un partit radicalment diferent al viscut fins ara.
Ja no es defensava amb la mateixa intensitat, els errors i les presses feien que el marcador entre La Garriga i nosaltres s’anés eixamplant fins arribar al final del partit amb un 40-34 a favor de la Garriga.
Partit on l’equip ho va posar tot i solament un conjunt de detalls va impedir que el equip no l’acabés guanyant el  sense necessitat d’anar a la prorroga.


Partit pel 3er i 4rt lloc    
Gavà 38  Handbol Ribes 39  ( prorroga )

Si hi ha una cosa mes dura que perdre una semifinal, es recuperar-te al dia següent per competir al cent per cent un altre partit.
I prova d’això es que tot un conjunt d’errors en defensa i una baixa intensitat ens va portar al minut  8 a anar perdent per 6-5
Però si alguna cosa té aquest equip es que malgrat les dificultat i els moments dolents, té capacitat de reaccionar i així que una millora en la intensitat defensiva, el posar una mica d’ordre a la circulació de pilota i l’augment de l’eficàcia a la porteria rival sobretot als extrems ( i en especial l’extrem dret ) ens va porta a posar-nos al minut 15 de la primera part amb un 8-11 al nostre favor.
Per desgràcia una altra baixada d’intensitat i un parcial en contra de 4-0 va implicar que l’equip es retirés al descansa amb un 15-14 en contra.
Aquest partit es veia que estava destinar a fer patir a tothom ( jugadors, públic,, ) j a que una millora a la nostra defensa en va posar a diferents parcials a favor durant tota la segona part: 18-20 al minut set; 20-24 uns minuts més tard i arribar al minut 18 amb un 23-28 a favor nostre.
Quan semblava que podia estar decidit el partit  un parcial de 3-0 de l’equip contrari  ens va deixà  en una delicada situació arribant a l’últim minut amb possessió de pilota n ostra amb un 30-30. Un gol per cada equip ens abocava una altra vegada a una prorroga ( 31-31 )
Si una cosa va ensenyar el partit de la Garriga es que quan les coses no surten com un voldria, cal mantenir la paciència, la sang freda i gestionar els moments de tensió d’una prorroga.
Aquesta vegada si que l’equip va saber tirar cap endavant malgrat la frustració d’arribar a una prorroga per errors propis, amb precisió mil·limètrica anava responent a cada gol de Gavà amb un altre fins superar-lo i mantenir el  marcador molt just fins a la victòria per 38-39.

L’anàlisi general d’aquest Top-4 no es pot deslligar de tota la trajectòria d’aquesta temporada. Una temporada on progressivament l’equip ha anant creixent, guanyant en coneixements, competitivitat i fiabilitat, però sobretot que es un equip que ha estat coherent amb el seu tipus de joc i amb la generositat del seu esforç
Es possible que ni els mateixos jugadors  siguin conscients del que han fet  ni valorar-lo adequadament però crec que mereixen les felicitacions i l’aplaudiment de tothom  ja que a més els hi ha tocat la tasca d’anar obrint camí conjuntament amb  l’equip femení CHRAlbert Rocas en la història del club i això vol dir que aquesta temporada i el resultat final del Top-4 serà una referència per la resta de jugadors i jugadores d’aquest club.
No es pot acabar aquesta crònica sense ressaltar l’actitud admirable de totes les famílies i afecció en general  que des de Ribes han fet l’esforç  desplaçar-se  i estar amb l’equip aquest dos dies: felicitats

FOTOS PARTIT PEL 3er I 4t LLOC

Els amics de La Garriga ens han facilitat un link on podreu veure més fotos dels partits.

veure fotos gentilesa del Club d'Handbol La Garriga