Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 1 de maig de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 28 ABRIL

H. CORNELLÀ ALMEDA 25 - 28 CHRIBES JUANIN GARCIA

EXHIBICIÓ COL·LECTIVA DEL JUANIN GARCIA EN LA COMPLICADA PISTA DEL CORNELLÀ-ALMEDA

2 paraules IM-PRESIONANT!! Així es pot resumir el partit que el Juanin Garcia va disputar el passat dissabte a la sempre complicada pista del Cornellà-Almeda, un rival que ja ens va complicar les coses a l'anada d'aquesta fase, i que durant la segona volta havia convertit el seu camp en un fortí.
Els ribetans han estat durant tota la setmana mentalitzant-se de la importància d'aquests 2 punts, doncs deixaven l'equip virtualment a un punt de classificar-se per la fase final de la 1a Catalana. No obstant, el repte es presentava més dur que mai. L'equip perdia per aquest partit el Pau Pep i el Victor, però ens desplaçavem a Cornellà amb més ganes de mai de demostrar que l'equip no depen d'un sol jugador, i que amb força i compromís col·lectiu, som capaços de guanyar a qualsevol pista.
Els compassos inicials del partit van ser molt estranys, amb un Ribes que no es trobava còmode a la pista, i on els dos laterals del Cornellà trobaven molta facilitat per desequilibrar la nostra defensa (9-5). Però la reacció no es va fer esperar; era el torn dels "petits". Veient que els laterals forts del Cornellà superaven fàcil a l'1X1 l'equip va optar per col·locar l'Eric i l'Alex als segons per contrarestar-los amb un estil diferent, d'anticipació, molta qualitat en els desplaçaments defensius, i tot i el desequilibri físic evident, bona presència dificultant els seus llançaments a les trajectòries definitives d'aquests jugadors. (14-14 al descans).
En el joc ofensiu teniem molt clar que més que mai, aquest partit els extrems havien de tenir una participació molt activa, no tant sols amb la creació, sinó sobretot en la faceta golejadora. Aquesta part del guió es va complir fil per randa, gràcies a l'efectiva circulació de la pilota amb les fixacions prou fortes i justes per evitar faltes i donar continuitats cap a les zones exteriors.
Curiosament, quan el cansament també començava aparèixer, vam ser capaços de matar el partit i marxar fins a 6 gols a dalt durant el transcurs de la segona part, gràcies a uns letals contraatacs molt ben organitzats.
Felicitats a tot l'equip, i a seguir amb aquesta línia per encarar el tram final i més important de la temporada.

  
                                                
 H. ESPLUGUES 25 - 10 CHRIBES LASZLO NAGYveure fotos del partit