Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 10 de maig de 2012

CHRIBES JUANIN GARCIA 37 - 31 H. LA GARRIGA DISELMATIC

EL MILLOR  PARTIT PER LA MILLOR VICTÒRIA

El partit jugat a les 17:30 al Poliesportiu Municipal de Ribes és del que justifiquen el seguiment i l’ànim a un equip durant tota una temporada independentment de com es resolgui la mateixa del  2011-12, ja que va reunir totes les virtuts que se li pressuposen a aquest esport.

Tot i que no va començar gaire bé el partit pel HRJG ja que en els primers cinc minuts de joc ens costava moltíssim, i amb una gran elaboració en atac, el aconseguir gols, l’equip rival ens desbordava en el seu atac amb una facilitat immensa.

El temps mort demanat per l’entrenador va suposar un canvi radical del panorama amb una actitud més intensa, defensa agressiva però dins del marc reglamentari, contracops impressionants, grans jugades d’extrem, aturades molt importants a la porteria…

L’equip contrari, tot i ser un gran equip i d’un potencial que justifica el seu lideratge al grup, observaba com no podia aturar la quantitat de bon joc que se li venia a sobre i veia com poc a poc el nostre equip posava una petita distància a l’arribada al descans (20 – 17).

El descans va ser el moment clan on el Ribes va creure que podia guanyar.
Era fàcil recordar el partit jugat a La Garriga on després d’una gran primera part els nostres es van enfonsar a la segona, arribant a perdre per tretze gols de diferència. La diferència es que aquí l’equip s’anava amb avantatge al marcador al descans.


La incògnita era saber si el nostre equip seria capaç de mantenir la intensitat de joc durant tota la segona part amb un equip que sabíem que no es resistiria a perdre, i que no se li podia donar la mes mínima avantatge en tot el temps que quedava.

Durant els primers minuts la defensa va perdre una certa intensitat, però malgrat tot, el treball a porteria i un impressionant atac amb criteri i sang freda va fer que fins i tot l’avantatge anés augmentant.

Un altre temps mort, va corregir els desajustos defensius que va posar el nostre equip al minut quinze amb un important avantatge (32 - 24). No només no es va afluixar sinó que els últims minuts van ser espectaculars veient-se en atac, gols d’una varietat impressionant i mantenint-se ferms en defensa.

El resultat de 37-31 i amb l’equip amb majúscules amb que ha jugat el CHRJG és un premi a la temporada que està realitzant i que ha de donar més ganes per intentar finalitzar aquesta fase amb una victòria aquest dissabte a la pista del Cardedeu, tot esperant saber quin serà el nostre rival a l’eliminatòria que haurem de jugar.