Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 28 de maig de 2012

CHRIBES JUANIN GARCIA 33 - 30 BM GRANOLLERS

TOP 4, PREMI A UNA TRAJECTORIA QUE VA COMENÇAR FA VUIT ANYS

L’Handbol Ribes Juanin Garcia guanya el partit davant l’Handbol Granollers B per 33-30 i es classifica pel Top 4 de la Primera divisió Catalana Infantil.

Fa vuit anys que aquest equip va començar a l’Escola Costerets a formar-se per arribar al  punt mes important de la seva història. No es pot entendre la història del Handbol Ribes sense analitzar tot el procés viscut a l’Escola Costerets i  la classificació pel Top-4 de la Primera catalana. L’equip actual és l’avantguarda que ha de marcar el camí per la resta d’equips del club.
 
El partit va tenir tots els ingredients que necessita un partit: incertesa, emoció, bon joc, errors… La primera meitat de la primera part va ser un moment d’igualtat total (10-9) en el que es van combinar moments importants a la nostra defensa amb errors que nomes van permetre escapar-nos al marcador. No es van trobar les ocasions necessàries en el que va quedar de la primera part amb molts errors atacants i defensius que ens va portar al descans amb un desavantatge d’un gol. Una de les claus d’aquesta situació va ser el treball dels laterals de l’equip contrari  que ens van fer molt de mal.

Arrancada espectacular a la segona part on vam començar a explotar les virtuts característiques del nostre equip: contracop, extrems, defensa, porteria. Aquesta situació ens va portar al minut 8 de la segona part a un 21-18  que ens posava en línia directa pel Top 4.
Però els grans equips necessiten grans partits; i el nostre equip i el Granollers B són dos grans equips  i durant uns minuts l’equip rival va augmentar la seva tensió competitiva fins arribar a igualar-nos.

És en aquest moment es on el nostre equip va treure tot en els moments decisius  ja que amb un empat vam aturar un penal  i a la següent jugada vam marcar,  posant-nos ràpidament en un 26-22. Aquí es va demostrar la maduresa i la mentalitat de l’equip en un moment clau on s’estava decidint l’eliminatòria. A partir d’aquest moment es van viure uns moments de relaxació del nostre equip sobretot en atac que va conduir finalment una victòria al  partit de 33-30.
És important que es valori on ha arribat aquest equip; havent de lluitar contra clubs molt més consolidats, amb una història recent per part nostra, partint de zero contra equips d’una tradició històrica indiscutible.
Sobretot hem de recordar que sense el procés viscut a l’Escola Costerets avui seria impossible estar on estem.

Aquest dissabte ens hem de veure al Top 4 a La Garriga amb independència del resultat, l’esforç d’aquest club es mereix gaudir del moment ja que aquest club ha d’estar orgullós si analitza la seva història.

El moment més emotiu es va viure al final del match, quan els jugadors del Ribes van desplegar una pancarta d'homentage al Ruben, entrenador de l'equip des de fa 7 anys i que la propera temporada deixa la pista. El jugadors van voler demostrar-li el seu afecte i agraiment a la tasca desenvolupada durant tants anys amb aquesta pancarta i van acabar fent la rotllana tots plegats en el centre de la pista.
 

                        veure fotos del partit                  veure més fotos