Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 24 de maig de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 19 MAIG

BM GRANOLLERS 29 - 33 CHR RIBES JUANIN GARCIA

CHRIBES JUANIN GARCIA DONA EL PRIMER PAS PER ENTRAR AL TOP-4

Vibrant partit el disputat el passat dissabte al Palau d'Esports de Granollers. L'equip estava motivadíssim de cara a afrontar aquesta fase final, i encara més al saber l'entitat del rival que ens havia tocat.
Ens va costar contrarestar una defensa molt presionant dels vallesans, i fins a l'equador de la 1a part no vam anar per davant al marcador. Un cop fets els ajustos ofensius, i després d'apretar i pujar el nivell en la faceta defensiva, l'equip va començar a portar el ritme del partit, i des d'aquell moment ja no va deixar d'anar per davant en el marcador. 13-14 al descans.
A l'inici de la 2a part, l'Handbol Ribes va treure el seu millor nivell, tal i com ens tenia acostumbrats en els últims partits, i amb uns 10 minuts espectaculars de força col·lectiva defensiva i letals contraatacs, va arribar a marxar un parell de vegades de 6 gols d'aventatge. El Granollers ho va intentar, i gràcies al seu lateral esquerre i al pivot, van arribar a situar-se a tant sols 2 gols. Però un últim tram de partit amb 2 recuperacions consecutives de pilota, van fer que el marcador s'eixamples amb aquest 29-33, que ens deixa en una posició òptima per aconseguir la fita d'entrar al TOP 4. No obstant, l'equip és conscient de la dificultat del partit de tornada, i de que ha d'afrontar-lo com una veritable final si vol estar entre els millors de la competició.


H. LA ROCA 48  - 27 CHRIBES LASZLO NAGY


CHRIBES ALBERT ROCAS 20 - 28 JH MATARÓ