Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 5 d’abril de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 31.03 - 1.04

H. MANYANET 23 - 43 CHRIBES JUANIN GARCIA
SERIÓS MATX DISPUTAT PEL JUANIN GARCIA EL PASSAT DIUMENGE A BARCELONA

El diumenge 1 d'abril després del partit contra el Manyanet el Juanin Garcia començava les seves vacances de setmana santa, de manera que les ganes d'acabar el període de la millor manera estaven intactes. El partit es presentava difícil, doncs tot i ser un rival al que es va guanyar còmodament a casa a la 1a volta, els ribetans es desplaçaven a Barcelona amb nombroses i sensibles baixes. No obstant, aquest equip va disputar un dels partits més seriosos i regulars d'aquesta 2a fase. Amb una bona defensa, i com sempre uns contraatacs letals, els nostres jugadors van fer pal·lès la força del col·lectiu per davant de les individualitats. El partit va servir per fer proves, i jugar ens posicions poc habituals per alguns jugadors, fet que va servir per demostrar la polivalència dels mateixos.
Ara toca gaudir d'uns dies de descans, per afrontar el tram final d'aquesta fase amb les màximes garanties de classificació per la fase final.


H. PAU CASALS CADET 27-25 CHR SIAERHEI RUTENKA

Malgrat l'inconvenient de les dates i el fet d'haver torn

at les jugadores de l'Institut Montgròs divendres de les colònies, les nostres ribetanes van acudir a la cita contra les cadets de Sabadell en bona forma i ganes a aquest partit que havia estat aplaçat per les baixes de la grip unes setmanes abans.

Les locals van presentar una defensa 4:2, poc habitual, en un joc molt basat en el joc de la seva pivot, mentre que el Ribes va exhibir un joc molt més compensat, amb bon moviment de pilota i jugades ben treballades. El marcador va anar sempre molt igualat, encara que les nostres no es van posar endavant en cap moment de la primera part, anant abaix en un o dos gols o bé empatades, aguantant la tirada de l'equip rival amb un 10 a 10 al descans.

La segona part també va anar molt igualada, fins que als 5 minuts les del Rutenka es van posar pel davant en el marcador per 1 gol, fruit d'un parell de molt bones jugades i de manca de punteria i sort de les Sabadellenques. Semblava que arribava el revulsiu de les ribetanes en un partit dels xulos, xulos. Finalment, però, les locals van millorar la seva punteria, van tenir uns quants cops de sort i van acabar aplicant una defensa mixta a la Virgi que, malgrat el coratge de les nostres, va suposar la derrota de les noies del Rutenka per un estret marge.

Està clar que les nostres infantils de primer any estan bregant amb un grup molt dur i d'alt nivell, però no és menys cert que estan aguantant el tipus i que no estan ni molt menys per sota del nivell. Això suposa un repte a cada partit i un al·licient per millorar, del que estan traient un bon rèdit.

Felicitar les nostres noies per la millora substancial en el tir de penals, i pel bon joc i esportivitat dels dos equips.