Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 15 d’abril de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 14 D'ABRIL

H. CERDANYOLA 26 - 36 CHRIBES JUANIN GARCIA

PARTIT AMB COMPLICACIONS ON FINALMENT L’ HANDBOL RIBES VA GUANYAR AL CERDANYOLA.

L’inici del partit va ser amb una situació d’errors d’atacs per part dels dos equips.
Vam passar a una fase de bona defensa del nostre equip però amb errors a la finalització dels atacs ( pals. pilotes fora...) ;però la característica principal d’aquesta primera part va ser la manca de tensió competitiva  sobretot a l ‘atac del nostre equip ,donant per suposat que la teòrica superioritat de nostra es plasmaria al marcador per “decret llei”.
De totes maneres hi ha una fase on el nostre contracop comença a funcionar i ens posem 5-11.
A partir d’aquest moment comença una baixada important amb un parcial en contra de 5-0 .
Aquesta fase es resumeix per una manca de concentració defensiva i ofensiva i sobretot un conformisme mental,excés de confiança i autocomplaença que fa que acabi amb un resultat al final de la primera part de 14-16 a favor del nostre equip .
La segona part va suposar un canvi d’actitud  radical del nostre equip  on la intensitat defensiva i ofensiva va ser molt superior a la de la primera part.
Aquesta segona part va suposar el començament definitiu de funcionar el nostre contracop,encara que al marcador suposava continuar amb aquesta igualtat,
De totes maneres aquest contracop, va començar a ser complementat amb llançaments d’extrem (sobretot de l’esquerre) que van fer desequilibrar el marcador.
Malgrat la millora evident d’aquesta segona part , van continuar les imprecisions defensives , encara que finalment el resultat final va ser 26-36 a favor del nostre equip.
Aquest partit ha de servir de lliçó per saber que s’ha d’anar concentrat tots els minuts de cada partit , ja que qualsevol equip si li dones oportunitats es capaç de posar-nos  amb moltes complicacions.
Ens trobem aquest dissabte amb l'Igualada per tal d'anar sumant punts i poder passar a una altra fase.


CHRIBES SIAERHEI RUTENKA 6 - 11 H. CORNELLÀ ALMEDA
Les ganes i millores sustancials en el joc de les nostres noies no van ser suficients per acabar d'imposar-se al Cornellà-Almeda en un partit molt dur i exigent fisicament, com les del Llobregat ens tenen acostumats.
La primera part va anar molt igualada, amb un joc dur i molt tancat de les visitants.
Pocs gols per part de tots dos equips, units a un matí molt encertat per part de la portera de cada equip, que van acabar en un 4-5 per les visitants.
La segona part va anar molt fluixa en gols per les nostres, a causa de falta d'intensitat atacant i duresa de les rivals en defensa, amb un pobre parcial per les jugadores del Ribes de dos gols en els 25 minuts de joc.