Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 18 d’abril de 2012

CONVOCATÒRIA JUGADORES CHR A LA JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE LA FCH

Cinc de les jugadores del Handbol Ribes Siarhei Rutenka van ser convocades a la jornada de tecnificació de la Federació Catalana de Handbol: la Lenda Vitorio, la Marta Trenc, la Virginia Jodar, la Marina Rodríguez i la Maria Stockli es van posar sota les ordres de la Dinamitzadora del Handbol Femení a Catalunya i seleccionadora nacional cadet, la ex-jugadora de la Selecció Nacional Espanyola  Dolores Martín. Aquestes jugadores havien estat seleccionades, junt amb unes 53 més, d'un total d'unes 110 presentades pels diferents clubs de Catalunya.

La sessió va consistir en diferents exercicis individuals i col·lectius en els que les del Ribes van poder gaudir d'un ambient excepcional amb les millors jugadores del nostre país i van poder tastar una mica del millor handbol: una experiència escepcional. Finalment van jugar un mini-partit entre elles, com guinda del pastís. Totes cinc van fer un molt bon paper i sobre tot s'ho van passar fenomenal: no s´ho haurien perdut per res del món!!!!
D'aquestes jornades sortirà la futura sel·lecció Catalana en la categoria Infantil en successives convocatòries, la propera el 9 de maig.