Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 26 d’abril de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 21 D'ABRIL

CHRibes Juanin Garcia 31 - 17 H. Igualada

PARTIT DISCRET DEL CHRJG DAVANT D’UN RIVAL DISCRET

De fet el començament del CHRJG  contra el H. Igualada va manifestar la nostra bona defensa molt profunda  amb un 3-2-1 molt intens,
Aquesta defensa va implicar: robatoris de pilotes, contracops,encara que aquesta defensa no es corresponia  amb l’efectivitat a la finalització de l’atac.
Solament algunes finalitzacions de l’extrem van ser un punt positiu de l’atac..
La bona actuació a la porteria ens va servir per posar-nos a la meitat del primer temps amb 9-2.cosa que en  aquesta fase va se important .
L’última fase del partit va coincidir amb una sèrie d’errors a la finalització dels atacs, en el robatoris de pilotes malgrat que la defensa va continuar en una bona línia. 
Amb aquesta bona defensa i aquests errors atacants vam arribar al final de la primera parta amb un resultat de 13-4 a favor nostre,
La segona part va ser una continuació de la primera part ,  però pitjor, ja que va haver moments en que l’Igualada ens va portar a un parcial  a meitat  de la segona part  per sobre nostre.
Malgrat els errors tan en atac en defensa al minut 8 estava  16-7. El pitjor de tot va ser la pèrdua de velocitat i capacitat de contracop  nostre amb una capacitat inesperada de l’equip rival de contracop.
Aquesta capacitat de contracop de l’Igualada va venir no tant per mèrits del rival si no per errors nostres. Cal destacar en aquesta fase la gran actuació dels dos porters; tant el nostre com el de l’equip rival.
Finalment els últims minuts va suposar una millora tant en atac com en defensa de nostre equip aconseguint finalment la victòria

BM Polinyà 22 - 15 CHRibes Siarhei Rutenka
Un cop més l'equip de les infantils de primer any del Ribes va plantar cara a un altre de ben potent, com és el Polinyà. En una primera part molt disputada, i amb una defensa molt ben estructurada, les nostres jugadores van aguantar el tipus. Tan en atac com en defensa, tots dos equips van mostrar molta igualtat de forces arribant al final del primer temps amb un 10 a 9 per les locals que ho diu tot.
Les nostres noies van sortir igual de concentrades a la segona part, en la que la diferència per a les locals no va superar en cap moment els 2 gols tret dels 5 minuts finals, en els que les ribetanes van tornar a mostrar el problema que portem arrossegant tota aquesta segona fase: no sabem si per nervis, manca de confiança, pèrdua de concentració o què, es produeix una davallada en el joc durant els minuts finals que les contràries aprofiten, deixant marcadors que no reflecteixen la igualtat de forces o inclús superioritat de les del Rutenka.

Tot això està portant l'entrenador a buscar l'orígen del problema i les estratègies per solucionar-lo, ara que el nivell de joc és més que bó i les darreres derrotes no ho reflecteixen. Val a dir que en això del handbol no només hi ha el tema motriu: també hi ha la vessant psicològica, en la que les nostres han de madurar i enfortir-se. De totes maneres, ànims, que estem amb vosaltres, i sobre tot, això és per passar-ho bé!!!