Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 13 de febrer de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 11 FEBRER

H. Sant Joan Despí 21 - 24 CHRibes Laszlo Nagy

Els ribetans es desplaçaven en l'últim partit de la primera fase al camp del sant joan d'espí, es presentaba un partit igualat dels que no es decideixen fins al final.
L'handbol ribes ha començat amb una defensa molt fluixa permitint als locals que llancesin amb facilitat, i amb un atac força desdibuixat. Poc a poc han anat entrant al partit i en el descans perdien per dos gols de diferéncia 12 a 10.
En la segona part la mentalitat dels Laszlo Nagy ha canviat totalment, amb una defensa més agresiva i efectiva han aconseguit aturar atacs, i quan no arribaven, l'actuació sota els pals del porter ribetà feia la resta. L'handbol ribes ha aconseguit aixecar un partit que se'ls havia posat molt en contra, també per certes decisions arbitrals, i s'han endut una gran victoria amb l'esforç de tots els integrants de l'equip i la grada que no ha deixat d'animar en tot moment.
Bon partit i a esperar la segona fase de la temporada.CHRibes Juanin Garcia 30 - 16 H. Manyanet

COMODA VICTORIA DEL HANDBOL RIBES ( 30-16 ) DAVANT DEL MANYANET EN UN PARTIT FRED I SENSE GAIRE AMBIENT .
El partit va començar amb la defensa clàssica de l'equip ( 3-2-1 ) amb profunditat però amb poca intensitat, combinant moments de  bona defensa i errors de manca de concentració.
Poc a poc i desprès d'un temps mort va començar a funcionar amb més concentració la defensa i per primera vegada el contracop ( la nostra senya d'identitat ).
Malgrat la millora ,d’ aquesta bona defensa i contracop ha estat tota la primera part sense la intensitat que ens te acostumat el nostre equip que es va contagiar de la lentitud del rival,.
Tampoc va ajudar gaire l’ambient del poliesportiu de Ribes que en cap moment va connectar amb el partit.
Malgrat tot l’equip va  millorar la seva velocitat i les jugades a l’extrem, encara que sense l’eficiència desitjada. arribant al final de la primera part amb el resultat a favor del nostre equip de 15 a 7 en una part que es podria definir com avorrida.
La segona part va començar de maner diferent , millorant la intensitat defensiva i la velocitat al contracop.
A partir d’aquest moment van començar a funcionar els contracops amb més velocitat però també de vegades amb massa precipitació , la qual cosa va suposar el perdre de tres a quatre possibilitats de marcar gos.
De totes maneres cal destacar el canvi d’actitud de l’equip a la segona part, encara que en aquest cas en moments puntuals no va acompanyar la sort ( penaltis errats, contracops no ben finalitzats...
Hem de fer una lectura positiva d’aquesta segona part en el nivell d’intensitat (malgrat els errors comentats ) tot entenent que hi ha partits que pel context que envolta el mateixos presenten unes dificultats objectives mes grans que amb rivals d’un nivell més elvat.
Finalment el partit va acabar a favor del nostre equip ( 30-16 ) en una jornada de transició amb potser l’equip més fluix que ha visitat el Poliesportiu de Ribes i tot esperant al nostre pròxim rival que serà l’Handbol Cerdanyola el proper 18 de febrer a les 10.30 hores al Pavelló Poliesportiu Municipal de Ribes on s’ha de viure un ambient més càlid per tal de donar suport al nostre equip en aquest segona fase, ja que té la qualitat suficient com per poder ser campió del seu grup.
Ens veiem aquest dissabte

H. Sant Joan Despí  -  CHRibes Albert Rocas