Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 21 de febrer de 2012

CRÒNICA CHRIBES JUANIN GARCIA 37 - 24 H. CERDANYOLA

VICTORIA 37-24 DAVANT H. CERDANYOLA RECUPERANT L’ESTIL PROPI DEL NOSTRE EQUIP
           
Encara potser la diferència hagués pogut ser més ampla  si malgrat la bona defensa inicial del partit no s’hagués errat amb una sèrie de gols encaixats, alguns d’ells inversemblants.
El plantejament clàssic del 3-2-1 ( amb molta profunditat ) va ser l’inici d’una sèrie de robatori de pilotes a l’equip rival i contracops ben finalitzats.
Si exceptuem aquests gols encaixats ( malgrat la bona defensa del H. Ribes ) l’inici del partit va ser fortíssim donat l’equip un recital sobre com marcar gols des de l’extrem
Possiblement sigui el partit d’aquesta temporada on més s’ha treballat amb els extrems, la qual cosa afegeix a l’equip explotar mes possibilitats i variants davant diferents situacions i contextos diferents.
L’únic pega que podem posar a aquest primer temps  que va acabar 17-11 al marcador son els errors a la finalització de vegades de la tasca defensiva.
La segona part va començar amb una bona defensa anul·lant al perillós pivot ( mes per la contundència física que per la seva qualitat  )del Cerdanyola ( també porter de l’equip)
Aquesta segona part va ser una continuació de la primera , amb un monòleg de contracops i joc d’extrems.
Malgrat la bona defensa del Ribes , van rebre algun gol on la sort va ser aliada de l’equip rival.
Hem de destacar una dada important sobre la capacitat del H. Ribes per replegar-se davant la pèrdua de pilotes en atac; ni un sol dels contracops del Cerdanyola en aquesta segona part va finalitzar amb cap llançament a porteria.
La part final del partit va entrar en una fase de relaxament de les dues defenses dels dos equips que va permetre veure gols de totes les maneres: extrem, laterals, pivot.
Bon partit de tot l’equip del H. Ribes on tots els jugadors ( incloent els dos porters que van jugar ) van aportar el seu esforç per acabar amb un resultat de 37-24 que permet a l’equip continuar a la part alt de la classificació d’aquesta fase, tot esperant el següent partit a Igualada.