Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 23 de gener de 2012

CRÒNIQUES PARTITS 21 GENER

CHRIBES JUANIN GARCIA 33 - 18 HANDBOL CARDEDEU

GRAN VICTÒRIA I MILLOR TREBALL D’EQUIP

L’Handbol Ribes Juanin Garcia guanya 33-18 donant una exhibició de treball col·lectiu  .

En un partit que es podria definir com de gran treball d’equip i coherència amb l’estil de joc nostre  l’HRJG ha donat una llisó de com s’ha de treballar aprofitant tot el potencialitat de l’equip..
La primera part del partit s’ha caracteritzat per la intensitat de joc del nostre equip i el gran treball defensiu fins i tot de recuperació de pilotes a les pèrdues en atac.
Cal destacar també el joc d’extrems i sobretot la capacitat de defensar sense treva.
Acabada la primera part amb 18-9 a favor del nostre equip   i desprès d’un inici de segona part incert, finalment  ha mostrat les seves grans virtuts; un impressionant contracop, una intensitat defensiva i una assegurança a la porteria.
Es important destacar també la bona resolució de jugades d’estratègia , la qual cosa vol dir , el treball important realitzat als entrenaments.
En cap moment ; malgrat el resultat favorable ; s’ha baixat la intensitat del joc, destacant com a mèrit especials haver anul·lat el joc ofensiu dels jugadors importants de l’altre equip com els dos laterals,
Aquest partit es una finalització adequada per esperar el proper dissabte la “ repesca” que es farà a Cerdanyola per tal de saber a la segona fase a quin grup competirà l’Handbol Ribes “Juanin Garcia ·


CHRIBES SIAERHEI RUTENKA 14 - 13 CORNELLÀ ALMEDA


Partit d'infart de les del Rutenka contra un Cornellà que portava les piles ben posades: al minut 10 el parcial era de 2 a 6 per a les visitants que presagiava un matx agònic. A poc a poc, però, les del Ribes es van anar ficant dins el partit per arribar al final de la primera part amb un 7 a 11 al marcador. Una re-ubicació de la defensa de les locals més la pèrdua dels papers del Cornellà, a qui els nervis i la pressió van trair, propiciaren la remuntada de les jugadores ribetanes durant la segona part per acabar quasi al final de l'encontre amb un 13 a 13. Una falta xiulada per l'àrbitre al final del partit a favor de les locals va posar les nostres noies amb un 14 a 13 en una remuntada històrica, guanyant el partit amb el llançament final de la falta. Claus: bona reacció de la defensa local i pèrdua de papers de les visitants en un encontre que van creure guanyat i se'ls va complicar, amb polèmica inclosa.