Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 24 de desembre de 2011

L'INFANTIL MASCULÍ CHR JUANIN GARCIA SUBCAMPIÓ DEL TORNEIG DEL FC BARCELONA LLET NOSTRA

Una bona manera d'acabar l'any ha tingut l'equip IM CHR Juanin Garcia, que aquest any participava al VI Torneig Llet Nostra, organitzat pels responsables de la Secció d'Handbol del FC Barcelona, el passat 22 i 23 de desembre.El torneig es portà a terme a les instal·lacions del Barça, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. Aquest any, el plantejament era de 4 grups de 4 equips jugant la fase prèvia el dijous 22, i els 2 primers classificats es plantaven als quarts de final, per disputar-los el dia 23. El nostre equip va quedar ubicat en un grup força compensat, amb dos rivals complicats (Sant Vicenç i Sant Joan Despí, amb victòria de 9 gols i derrota per la mínima, respectivament) i l'H Manyanet, que no va significar gran oposició pels nostres jugadors. El Juanin García es classificava així com a 2n de grup, i disputaria el dia següent els sempre difícils quarts de final.
El Molins de Rei havia guanyat còmodament tots els partits del seu grup, de manera que es preveia un rival complicat. El partit va ser força igualat, però els ribetans sempre van donar la sensació d'emportar-se el partit des del primer minut.
A les semifinals ens esperava l'EH Gavà, equip que ja va jugar la final en l'última edició d'aquest torneig, i que a més a més s'havia desfet del totpoderós H Mataró als quarts de final. El Gavà ens va presentar una defensa molt oberta, que els nostres jugadors van saber contrarestar tot aprofitant els espais i acabant amb situacions molt bones de llançament. Els nostres es van emportar el premi de disputar la finalíssima del torneig. La victòria ja la teniem amb nosaltres, pel sol fet d'haver arrivat fins aquí.
Des de l'inici del Torneig hi havia la sensació de que el nostre rival a la Final (L'Èpic Casino) era el millor equip del torneig, amb un 7 inicial d'una embergadura increïble, i uns bons recursos tècnics dels seus jugadors. No obstant, lluny de donar el partit per perdut abans de disputar-lo, els nostres jugadors van sortir molt conscienciats per intentar lluitar de tú a tú amb el rival, i així va ser fins al descans, en el que es va arribar només 3 gols per sota en el marcador. A la represa els contrincants van aprofitar la seva superioritat física, i amb accions individuals de gran qualitat, van ser capaços de trencar el nostre bloc defensiu que haviem organitzat, fins escapar-se de 9 gols al marcador final.
A banda del trofeu que es va emportar l'equip com a subcampió del Torneig, volem destacar un altre triomf d'aquest grup humà de jugadors, delegats i entrenadors; per segon any consecutiu, l'organització d'aquest prestigiós torneig ha premiat l'Handbol Ribes amb el Premi al Fair Play, fet que també ens omple d'orgull i diu moltíssim del bon treball que estan portant a terme tots els integrants d'aquest equip, especialment els seus jugadors, que s'esforcen cada dia en crèixer com a esportistes i com a persones.


Finalment, felicitar un altra vegada al Víctor Fernández, doncs va obtenir el guardó com a millor jugador del Torneig, escollit d'entre més de 200 jugadors infantils que hi van participar.

ENHORABONA A TOTS !!!