Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 6 de desembre de 2011

CRONIQUES PARTITS 3 DESEMBRE


Vilanova del Camí 12 - 12 CHRibes Siaerhei Rutenka

No es pot perdre o guanyar un partit abans de jugar-lo, una gran lliçó que han donat les nostres noies del Siarhei Rutenka davant un Vilanova del Camí líders del grup. L'encontre entre les del Vilanova, contra les segones, les del Handbol Ribes, ja presagiava un xoc de trens que finalment ha estat a l'alçada de les expectatives amb un marcador que mai ha destacat clarament cap a un cantó o l'altre, la diferència no ha estat superior en cap moment a 1 gol. Així, amb un atac brillant, intel·ligent i molt millorat front la porteria rival i una defensa molt ben estructurada i situada al camp han arribat al final de la primera part amb un més que just 5 a 5.

El descans no ha suposat una distracció ni per les locals ni per les nostres, i la segona part s'ha mantingut vibrant i amb una alta concentració fins el final, que ha quedat en un molt bon resultat per les del Rutenka: 12 a 12 a casa les líders. Cal destacar la ràpida adaptació a l'Handbol desprès de l'etapa de minihandbol de les nostres noies.

Gran mati d' handbol a Vilanova del Camí.
Moltes felicitats, noies: ens teniu emocionats!!!
CHRibes Juanin Garcia 29 - 39 Sarrià de Ter


NO VA PODER SER, MALGRAT L’ESFORÇ DE L’EQUIP
Un partit intens, vibrant i lluitat fins al final

El partit va tenir tots els ingredients necessaris per gaudir d’una jornada intensa d’handbol: l’enfrontament entre els dos primers del grup, dos equips jugant amb una intensitat màxima, nervis, criteris discutibles arbitrals, suport fins al final del públic…
La primera part va ser molt igualada malgrat el desavantatge  de quatre gols en contra amb el que l’equip es va retirar al vestidor. Alguns errors de concentració de l’equip i el desigual criteri arbitral van impedir un millor resultat a la primera part.
A la segona, el joc dels laterals del Sarrià va desequilibrar  finalment al marcador, tot això combinat amb certa ansietat i precipitació de l’equip per tractar de buscar solucions en ocasions  més individuals que col·lectives.
De totes maneres la resistència i actitud mental del Handbol Ribes va aconseguir frenar l’accelerada final del Sarrià de Ter, un bon equip, ple de recursos, i experiència.
L’Handbol Ribes “Juanin Garcia “ ha demostrat que cal seguir confiar totalment amb ell ,amb independència dels resultats, tan   per la seva capacitat de lluita, joc espectacular sense especulacions i la proposta valenta d’un joc de risc però ideal per gaudir de l’handbol.
Malgrat la decepció del resultat, cal sentir-se orgullós del que esta fent aquest equip ja que independentment del resultat , sempre tenim la garantia de no perdrà mai la cara i ens farà gaudir d’handbol espectacular.


CHRibes Albert Rocas 39 - 6 Plà MoreresVilanova 19 - 35 CHRibes Laszlo Nagy

Veient el marcador pot semblar que l'infantil Laszlo Nagy tingues un partit fàcil i cómode, però no va ser així. El matx va començar amb un anar i venir de gols, els vilanovins amb una defensa individual van desconcertar l'atac ribetà durant tota la primera part, l'Handbol Ribes amb una defensa 3:2:1 que molt a poc a poc va agafant forma, va intentar aturar l'atac d'un Vilanova que buscava forats per llançar amb comoditat. El partit fins a la primera part va estar molt igualat, els ribetans van marxar al vestuari amb un gol d'aventatge al marcador.

Va ser en la segona meitat amb una defensa més agresiva, molts talls de pilota i gols en contraatacs, i amb una altre gran actuació sota pals de la parella de porters, Hamza i Marc(debutava en partit oficial sota la porteria ribetana) que l'infantil Laszlo Nagy va aconseguir distanciar-se en el resultat, tot i així la intensitat dels visitants no va decaure fins que l'arbrit va xiular el final.

En resum, excel.lent partit del CHRibes Laszlo Nagy devant un Vilanova amb jugadors de 1er i segon any, basant-se en una gran defensa i llançant contraatacts