Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 16 d’octubre de 2011

MARTA FORTUNY CONVOCADA A UN ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ CATALANA INFANTIL FEMENINA

El Club Handbol Ribes torna a rebre una notícia esportiva molt positiva. El passat diumenge dia 2 d'octubre la jugadora de l'Handbol Ribes (equip Albert Rocas) Marta Fortuny, va ser convocada per una concentració de la Selecció Catalana Infantil Femenina al CAR de Sant Cugat. Tot i no estar al 100% per una lesió a l'esquena, la Marta va assistir i va poder realitzar part de les 2 sessions d'entrenament que van realitzar a càrrec del cos tècnic de la SCIF.

Felicitem a la Marta i la seva família, així com a la totalitat de l'equip Infantil Femení Albert Rocas. Ara toca que totes plegades treballem per aconseguir fer una temporada el més completa possible, i els fruits i premis esportius aniran arribant.L'HANDBOL RIBES TRASPASA FRONTERES

En Sebas, entrenador del Ribes i ben conegut de tot@s vosaltres va acceptar el passat estiu la proposta del FUCHSE de Berlin per entrenar durant una temporada amb aquest equip de primera línia de l'handbol europeu. Això si, ens ha promès tornar l'any que ve per ensenyar-nos tot el que està aprenent al costat de jugadors de la talla de l'Iker Romero, entre altres.
Et desitgem molta sort !!!