Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de desembre de 2010

GRAN JORNADA D'HANDBOL A RIBES

S'esperava amb moltes ganes i ha estat un gran èxit. Aquest matí ens hem trobat al pavelló la família de l'handbol de Ribes, que cada cop es més gran, en nombre i en il·lusió, 130 nens i nenes entre el nostre club i l'escola Costerets han estat presentats en una gala molt emotiva, a la que han assistit representants de l'Ajuntament, de la Federació Catalana d'Handbol, Direcció i AMPA de l'escola Costerets i la inestimable presència d'en David Barrufet, mític jugador del Barça i selecció espanyola i que té el record mundial de títols aconseguits durant la seva carrera esportiva, no hi ha cap altre jugador al mon que hagi guanyat tant títols com ell.
Els nens i nenes i el cos tècnic format per 25 persones, entre entrenadors i delegats, han desfilat per la pista i s'han fet les fotos oficials, també amb en David Barrufet finalitzant amb una gran foto amb tots els jugadors i cos tècnic.
També han estat presents mitjans de comunicació, us anirem informant de les noticies que aniran sortint als diferents diaris, ràdios, tele, etc.
A continuació de l'acte s'ha jugat el partit de lliga infantil masculí entre el Ribes i el Sant Joan Despi, en el que els jugadors ens han regalat una molt bona actuació, no han pogut guanyar però han disputat totes les pilotes i ho han posat molt difícil al equip contrari, el nombrós públic present avui s'ho passat d'allò més bé.
Només ens queda agrair-vos a tots la vostra presència i recolzament i en especial als protagonistes de l'acte que son els nens i nenes que composen els equips, des del més petit al més gran.

Visca l'Handbol a Ribes!!!