Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 20 de novembre de 2010

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 13/14 NOVEMBRE

INFANTIL FEMENÍ
Un marcador voluminós i injust per un partit amb molta igualtat
6 – 35 va ser el resultat de l’enfrontament entre l’infantil femení de l’handbol Ribes i el Molins de Rei. Els dos equips van haver de desplaçar-se al pavelló de les Roquetes per disputar l’enfrontament. Com ve essent habitual també va acompanyar aquest desplaçament la nombrosa presencia d’aficionats ribetans que mai van deixar d’animar el seu equip tot i la clara diferencia en el marcador. Però es que aquesta diferencia en el marcador no era tan clara a la pista, on les ribetanes van lluitar totes les pilotes en defensa i van fer tot el que van poder en l’atac. El principi de partit va començar amb molt bones jugades en atac de les locals però que van xocar una vegada i una altra amb la portera rival, i que eren degudament respostes amb aturades per la porteria ribetana. Prop del descans, les noies de Ribes, van començar a trobar molts forats en la defensa rival, cosa que va forçar al tecnic visitant a demanar un temps mort despres d’un parcial de tres a zero. En la represa el Molins de Rei va endarrerir la seva defensa a un 6-0 que va frenar l’atac de les ribetanes. La segona part es va desenvolupar a un ritme mes calmat, doncs les de Molins de Rei van continuar amb la defensa  tancada i sense llançar-se en contratac com havien fet en la primera part. Per la seva part, les ribetanes, obligades als llançaments exteriors, van continuar lluitant per foradar la defensa rival, i mai van abaixar els braços, tot i el marcador voluminós i clarament injust pel partit que s’havia vist a la pista. La setmana propera l’infantil femení visita la pista del Sant Joan Despí “B”
INFANTIL MASCULÍ
Handbol Ribes 7 - Cardedeu 20

El passat diumenge al pavelló de Ribes, els nostres infantils van jugar el millor partit de la temporada. En el context d'una competició duríssima, el nostres jugadors van ser capaços en algunes fases del partit de plantar cara a un equip ple de jugadors de 2n any.
Cal destacar el treball col·lectiu a nivell defensiu de TOTS els jugadors. Per primera vegada, es va veure treballar la defensa en bloc, van apareixer les ajudes, i es van lluitar cadascun dels 1X1 com si cada pilota fos la última.
No obstant, s'ha de seguir entrenant i treballant moltíssim, sobretot per millorar els mecanismes i procediments del joc col·lectiu ofensiu.